Beurre Blanc à la Vanille

Beurre Blanc à la Vanille (Vaalea Voikastike à la vanille): 6 salottisipulia 2 vaniljatankoa 250 g suolatonta voita valkoviinietikkaa kuivaa (hyvää) valkoviiniä suolaa valkopippuria Valmistus: Kuutioi voi noin peukalonpään kokoisiksi …

Katso resepti

Vanilja – Valkosuklaa Panna Cotta

Vanilja – Valkosuklaa Panna Cotta 4 henkilölle: 2 – 3 liivatelehteä 5 dl kuohukermaa 6 – 8 palaa valkosuklaata 1 Inka Food Bourbon vaniljatanko 0,5 dl sokeria Valmistus: Laita liivatelehdet …

Katso resepti

Farfallet parsalla ja caciocavallo-raasteella

Kokki: Nicola Vizzarri, Italian kokkien maajoukkue Valmistusaika: 20/30 min. Ainesosat neljälle ihmiselle: 400g La molisanan farfalle -pastaa (tai muuta La Molisana -pastaa) 600g vihreitä parsoja 60g tuoretta sipulia 120g caciocavallo -juuston …

Katso resepti

Fettucinet tryffelihiutaleilla pancetan kanssa

Kokki: Nicola Vizzarri, Italian kokkien maajoukkue Valmistusaika: 10 min. Ainesosat neljälle ihmiselle: 400g La molisanan fettucine-pastaa (tai muuta La Molisana -pastaa) 150g suolattua voita 1 timjamin oksa 50g valkotryffeliä (kupillinen keitinvettä …

Katso resepti

Fusilli lunghi -pasta meren antimilla

Kokki: Nicola Vizzarri, Italian kokkien maajoukkue Valmistusaika: 20/30 min. Ainesosat neljälle ihmiselle: 400g La molisanan fusilli lunghi bucati -pastaa (tai muuta La Molisana -pastaa) 400g simpukoita Siistittyjä kalmareita 400g Veraci simpukoita 200g …

Katso resepti

Puutarhan kasvislasagne

Kokki: Nicola Vizzarri, Italian kokkien maajoukkue Valmistusaika: 1 h Ainesosat neljälle ihmiselle: 500g La molisana lasagnea 2 kesäkurpitsaa 2 keskikokoista munakoisoa 1 punainen paprika 1 keltainen paprika 8 herkkusientä 1 tukku …

Katso resepti

Isoäidin Tagliolinit

Kokki Nicola Vizzarri, Italian kokkien maajoukkue Ainesosat neljälle ihmiselle: 400g La Molisanan Tagliolini -pastaa (tai muuta La Molisana -pastaa) 200g kinkkua 200g tuoreita herneitä 80g salottisipulia 150g voita 1 rosmariinin oksa …

Katso resepti