Farfallet parsalla ja caciocavallo-raasteella

Kokki: Nicola Vizzarri, Italian kokkien maajoukkue

Valmistusaika: 20/30 min.

Ainesosat neljälle ihmiselle:

  • 400g La molisanan farfalle -pastaa (tai muuta La Molisana -pastaa)
  • 600g vihreitä parsoja
  • 60g tuoretta sipulia
  • 120g caciocavallo -juuston hiutaleita
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 50ml valkoviiniä
  • 200ml kasvislientä
  • 50g voita
  • Kylmäpuristettu neitsytoliiviöljy
  • Suolaa ja pippuria maun mukaan

Valmistus:

  1. Pese ja kuori parsa
  2. Leikka parsa ruudunmuotoisiksi paloiksi
  3. Ruskista sipuli ja valkosipuli pannulla oliiviöljyssä, lisää parsa ja anna makujen imeytyä muutaman minuutin ajan
  4. Kasta valkoviinillä ja kasvisliemellä, lisää suola ja pippuri ja kypsennä loppuun
  5. Keitä farfallet runsaassa suolatussa vedessä kattilassa ja siivilöi ne kun ne ovat ”al dente” ja kaada ne pannulle parsan kanssa
  6. Sekoita hyvin lisäten voin samalla sekaan
  7. Tarjoile caciocavallo-hiutaleiden kanssa

 

Reseptin tuotteet

Uusimmat reseptit

Beurre Blanc à la Vanille

Beurre Blanc à la Vanille (Vaalea Voikastike à la vanille): 6 salottisipulia 2 vaniljatankoa 250 g suolatonta voita valkoviinietikkaa kuivaa (hyvää) valkoviiniä suolaa valkopippuria Valmistus: Kuutioi voi noin peukalonpään kokoisiksi …

Katso resepti

Vanilja – Valkosuklaa Panna Cotta

Vanilja – Valkosuklaa Panna Cotta 4 henkilölle: 2 – 3 liivatelehteä 5 dl kuohukermaa 6 – 8 palaa valkosuklaata 1 Inka Food Bourbon vaniljatanko 0,5 dl sokeria Valmistus: Laita liivatelehdet …

Katso resepti

Farfallet parsalla ja caciocavallo-raasteella

Kokki: Nicola Vizzarri, Italian kokkien maajoukkue Valmistusaika: 20/30 min. Ainesosat neljälle ihmiselle: 400g La molisanan farfalle -pastaa (tai muuta La Molisana -pastaa) 600g vihreitä parsoja 60g tuoretta sipulia 120g caciocavallo -juuston …

Katso resepti