Fusilli al bornzo vihreässä anjoviskastikkeessa pinjan siemenillä

Kokki: Nicola Vizzarri, Italian kokkien maajoukkue

Valmistusaika: 20/30 min.

Ainesosat neljälle ihmiselle:

  • 400g La molisanan fusilli al bronzo -pastaa (tai muuta La Molisana -pastaa)
  • 350g puhdistettua parsakaalia
  • 10 suolattua anjovista
  • 3 valkosipulinkynttä
  • Caciocavallo-juustoa maun mukaan
  • 20g pinjan siemeniä
  • kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä
  • suolaa maun mukaan

Valmistus:

  1. Ruskista ohuiksi siivuiksi leikattu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää pestyt ja fileeroidut anjovikset
  2. Anna anjovisten murentua lastalla sekoittaen
  3. Keitä broccolit runsaassa vedessä kattilassa ja siivilöi ne kun ne ovat ”al dente” ja kaada ne pannulle anjovisten sekaan ja anna makujen imeytyä
  4. Lisää suola ja pippuri
  5. Keitä pasta reilussa suolatussa vedessä ja siivilöi se kun se on ”al dente” ja sekoita kastikkeen kanssa ja lisää liraus oliiviöljyä.
  6. Tarjoile fusillit koristelemalla ne raastetulla caciocavallo-juustolla ja paahdetuilla pinjan siemenillä

Reseptin tuotteet

Uusimmat reseptit

Beurre Blanc à la Vanille

Beurre Blanc à la Vanille (Vaalea Voikastike à la vanille): 6 salottisipulia 2 vaniljatankoa 250 g suolatonta voita valkoviinietikkaa kuivaa (hyvää) valkoviiniä suolaa valkopippuria Valmistus: Kuutioi voi noin peukalonpään kokoisiksi …

Katso resepti

Vanilja – Valkosuklaa Panna Cotta

Vanilja – Valkosuklaa Panna Cotta 4 henkilölle: 2 – 3 liivatelehteä 5 dl kuohukermaa 6 – 8 palaa valkosuklaata 1 Inka Food Bourbon vaniljatanko 0,5 dl sokeria Valmistus: Laita liivatelehdet …

Katso resepti

Farfallet parsalla ja caciocavallo-raasteella

Kokki: Nicola Vizzarri, Italian kokkien maajoukkue Valmistusaika: 20/30 min. Ainesosat neljälle ihmiselle: 400g La molisanan farfalle -pastaa (tai muuta La Molisana -pastaa) 600g vihreitä parsoja 60g tuoretta sipulia 120g caciocavallo -juuston …

Katso resepti