Beurre Blanc à la Vanille

Beurre Blanc à la Vanille (Vaalea Voikastike à la vanille):

  • 6 salottisipulia
  • 2 vaniljatankoa
  • 250 g suolatonta voita
  • valkoviinietikkaa
  • kuivaa (hyvää) valkoviiniä
  • suolaa
  • valkopippuria

Valmistus:

  1. Kuutioi voi noin peukalonpään kokoisiksi kuutioiksi ja laita jääkaappiin.
  2. Halkaise vaniljatangot ja ota sisältö erikseen lautasen tai kupin reunalle.
  3. Hienonna salottisipulit pieniksi kuutioiksi ja kaita ne kattilaan.
  4. Lisää kaksi ruokalusikallista valkoviinietikkaa ja neljä ruokalusikallista kuivaa valkoviiniä.
  5. Anna kiehua niin kauan että nestettä on haihtunut noin puolet ja sipulit ovat pehmeitä.
  6. Vispaa sekaan kuutioitu voi pala kerrallaan. (parhaiten se onnistuu Bamixilla).
  7. Mausta suolalla ja valkopippurilla sekä vaniljalla ja sekoita.
  8. Tarjoa vaalean keitetyn kalan kanssa. Erinomaista myös hummerin, langustiinien, tiikerirapujen, katkarapujen tai kateenkorvan kanssa.

Reseptin tuotteet

Uusimmat reseptit

Beurre Blanc à la Vanille

Beurre Blanc à la Vanille (Vaalea Voikastike à la vanille): 6 salottisipulia 2 vaniljatankoa 250 g suolatonta voita valkoviinietikkaa kuivaa (hyvää) valkoviiniä suolaa valkopippuria Valmistus: Kuutioi voi noin peukalonpään kokoisiksi …

Katso resepti

Vanilja – Valkosuklaa Panna Cotta

Vanilja – Valkosuklaa Panna Cotta 4 henkilölle: 2 – 3 liivatelehteä 5 dl kuohukermaa 6 – 8 palaa valkosuklaata 1 Inka Food Bourbon vaniljatanko 0,5 dl sokeria Valmistus: Laita liivatelehdet …

Katso resepti

Farfallet parsalla ja caciocavallo-raasteella

Kokki: Nicola Vizzarri, Italian kokkien maajoukkue Valmistusaika: 20/30 min. Ainesosat neljälle ihmiselle: 400g La molisanan farfalle -pastaa (tai muuta La Molisana -pastaa) 600g vihreitä parsoja 60g tuoretta sipulia 120g caciocavallo -juuston …

Katso resepti