Fusilli lunghi -pasta meren antimilla

Kokki: Nicola Vizzarri, Italian kokkien maajoukkue

Valmistusaika: 20/30 min.

Ainesosat neljälle ihmiselle:

  • 400g La molisanan fusilli lunghi bucati -pastaa (tai muuta La Molisana -pastaa)
  • 400g simpukoita
  • Siistittyjä kalmareita
  • 400g Veraci simpukoita
  • 200g jättikatkaravun pyrstöjä
  • 300g datterino-tomaatteja (tai muita tomaatteja)
  • kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä
  • ripaus persiljaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • Chiliä
  • suolaa maun mukaan

Valmistus:

  1. Ruskista valkosipuli oliiviöljyssä, lisää chili ja kuutioiksi leikattu tomaatti ja kypsenä muutama minuutti.
  2. Lisää suikaleiksi leikatut kalmarit, jättikatkaravun pyrstöt (ilman kuorta), veraci-simpukat ja simpukat.
  3. Lisää suola
  4. Peitä pannu kannella ja sammuta liesi
  5. Keitä pasta reilussa suolatussa vedessä ja siivilöi se kun se on al dente
  6. Sekoita kastike pastaan ja ripottele persilja päälle

 

Reseptin tuotteet

Uusimmat reseptit

Beurre Blanc à la Vanille

Beurre Blanc à la Vanille (Vaalea Voikastike à la vanille): 6 salottisipulia 2 vaniljatankoa 250 g suolatonta voita valkoviinietikkaa kuivaa (hyvää) valkoviiniä suolaa valkopippuria Valmistus: Kuutioi voi noin peukalonpään kokoisiksi …

Katso resepti

Vanilja – Valkosuklaa Panna Cotta

Vanilja – Valkosuklaa Panna Cotta 4 henkilölle: 2 – 3 liivatelehteä 5 dl kuohukermaa 6 – 8 palaa valkosuklaata 1 Inka Food Bourbon vaniljatanko 0,5 dl sokeria Valmistus: Laita liivatelehdet …

Katso resepti

Farfallet parsalla ja caciocavallo-raasteella

Kokki: Nicola Vizzarri, Italian kokkien maajoukkue Valmistusaika: 20/30 min. Ainesosat neljälle ihmiselle: 400g La molisanan farfalle -pastaa (tai muuta La Molisana -pastaa) 600g vihreitä parsoja 60g tuoretta sipulia 120g caciocavallo -juuston …

Katso resepti