Vanilja – Valkosuklaa Panna Cotta

Vanilja – Valkosuklaa Panna Cotta 4 henkilölle:

  • 2 – 3 liivatelehteä
  • 5 dl kuohukermaa
  • 6 – 8 palaa valkosuklaata
  • 1 Inka Food Bourbon vaniljatanko
  • 0,5 dl sokeria

Valmistus:

  1. Laita liivatelehdet kylmään veteen.
  2. Kaada kerma ja sokeri kattilaan. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet veitsen hamarapuolella kerman sekaan.
  3. Laita myös halkaistu vaniljatanko kerman sekaan. Keitä miedolla lämmöllä noin 10 – 15 min. Sekoita aika usein niin ettei kerma tartu pohjaan kiinni
  4. Ota kattila liedeltä, poista vaniljatanko ja lisää valkosuklaa ja sekoita niin että se sulaa.
  5. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja laita kuumaan seokseen.
  6. Kaada annosvuokiin ja laita jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi.
  7. Irroita panna cotta vuoista kastamalla vuoka kuumaan veteen ja kumoa lautaselle.
  8. Tarjoa vadelmien/lakkojen tai mieleistesi marjojen kera.

Reseptin tuotteet

Uusimmat reseptit

Beurre Blanc à la Vanille

Beurre Blanc à la Vanille (Vaalea Voikastike à la vanille): 6 salottisipulia 2 vaniljatankoa 250 g suolatonta voita valkoviinietikkaa kuivaa (hyvää) valkoviiniä suolaa valkopippuria Valmistus: Kuutioi voi noin peukalonpään kokoisiksi …

Katso resepti

Vanilja – Valkosuklaa Panna Cotta

Vanilja – Valkosuklaa Panna Cotta 4 henkilölle: 2 – 3 liivatelehteä 5 dl kuohukermaa 6 – 8 palaa valkosuklaata 1 Inka Food Bourbon vaniljatanko 0,5 dl sokeria Valmistus: Laita liivatelehdet …

Katso resepti

Farfallet parsalla ja caciocavallo-raasteella

Kokki: Nicola Vizzarri, Italian kokkien maajoukkue Valmistusaika: 20/30 min. Ainesosat neljälle ihmiselle: 400g La molisanan farfalle -pastaa (tai muuta La Molisana -pastaa) 600g vihreitä parsoja 60g tuoretta sipulia 120g caciocavallo -juuston …

Katso resepti