Puutarhan kasvislasagne

Kokki: Nicola Vizzarri, Italian kokkien maajoukkue

Valmistusaika: 1 h

Ainesosat neljälle ihmiselle:

  • 500g La molisana lasagnea
  • 2 kesäkurpitsaa
  • 2 keskikokoista munakoisoa
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 8 herkkusientä
  • 1 tukku basilikaa
  • 600g valkokastiketta
  • 1 scamorza appassita -juusto (tai noin 170g muuta samantyyppistä juustoa)
  • 100g raastettua parmesaania
  • 2 valkosipulia
  • 1 sipuli
  • kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria maun mukaan

Valmistus:

  1. Pese ja leikkaa kasvikset, paista ne erikseen pannulla oliiviöljyn, valkosipulin ja sipulin kanssa. Kun kasvikset ovat kypsät laita ne kaikki yhdelle pannulle basilikan kanssa ja anna makujen imeytyä
  2. Leikkaa scamorza-juusto kuutioiksi
  3. Keitä lasagne reilussa suolatussa vedessä ja siivilöi se kun se on al dente ja jäähdytä kylmällä vedellä. Kuivaa lasagnelevyt ja ala kasaamaan lasagnea
  4. Voitele uunivuoka ja aseta siihen kerros lasagnelevyjä ja levitä päälle valkokastike, kasviksia ja juustoa. Toista 2-3 kertaa vuoan koosta riipuen.
  5. Kypsennä 180 asteisessa uunissa 30 minuuttia.

Reseptin tuotteet

Uusimmat reseptit

Beurre Blanc à la Vanille

Beurre Blanc à la Vanille (Vaalea Voikastike à la vanille): 6 salottisipulia 2 vaniljatankoa 250 g suolatonta voita valkoviinietikkaa kuivaa (hyvää) valkoviiniä suolaa valkopippuria Valmistus: Kuutioi voi noin peukalonpään kokoisiksi …

Katso resepti

Vanilja – Valkosuklaa Panna Cotta

Vanilja – Valkosuklaa Panna Cotta 4 henkilölle: 2 – 3 liivatelehteä 5 dl kuohukermaa 6 – 8 palaa valkosuklaata 1 Inka Food Bourbon vaniljatanko 0,5 dl sokeria Valmistus: Laita liivatelehdet …

Katso resepti

Farfallet parsalla ja caciocavallo-raasteella

Kokki: Nicola Vizzarri, Italian kokkien maajoukkue Valmistusaika: 20/30 min. Ainesosat neljälle ihmiselle: 400g La molisanan farfalle -pastaa (tai muuta La Molisana -pastaa) 600g vihreitä parsoja 60g tuoretta sipulia 120g caciocavallo -juuston …

Katso resepti