Fettucinet tryffelihiutaleilla pancetan kanssa

Kokki: Nicola Vizzarri, Italian kokkien maajoukkue

Valmistusaika: 10 min.

Ainesosat neljälle ihmiselle:

  • 400g La molisanan fettucine-pastaa (tai muuta La Molisana -pastaa)
  • 150g suolattua voita
  • 1 timjamin oksa
  • 50g valkotryffeliä
  • (kupillinen keitinvettä varmuuden vuoksi sivuun pastan kypsymisen jälkeen)

Valmistus:

  • Sulata voi pannulla timjamin kanssa
  • Keitä fusillit runsaassa vedessä kattilassa ja siivilöi ne kun ne ovat ”al dente” ja kaada ne pannulle kastikkeen kanssa ja sekoita hyvin. Jos pasta on kuivaa lisää hieman keitinvettä
  • Tarjoile välittömästi raastaen tryffelit koristeeksi heti kun pasta on valmista

 

Reseptin tuotteet

Uusimmat reseptit

Beurre Blanc à la Vanille

Beurre Blanc à la Vanille (Vaalea Voikastike à la vanille): 6 salottisipulia 2 vaniljatankoa 250 g suolatonta voita valkoviinietikkaa kuivaa (hyvää) valkoviiniä suolaa valkopippuria Valmistus: Kuutioi voi noin peukalonpään kokoisiksi …

Katso resepti

Vanilja – Valkosuklaa Panna Cotta

Vanilja – Valkosuklaa Panna Cotta 4 henkilölle: 2 – 3 liivatelehteä 5 dl kuohukermaa 6 – 8 palaa valkosuklaata 1 Inka Food Bourbon vaniljatanko 0,5 dl sokeria Valmistus: Laita liivatelehdet …

Katso resepti

Farfallet parsalla ja caciocavallo-raasteella

Kokki: Nicola Vizzarri, Italian kokkien maajoukkue Valmistusaika: 20/30 min. Ainesosat neljälle ihmiselle: 400g La molisanan farfalle -pastaa (tai muuta La Molisana -pastaa) 600g vihreitä parsoja 60g tuoretta sipulia 120g caciocavallo -juuston …

Katso resepti