Isoäidin Tagliolinit

Kokki Nicola Vizzarri, Italian kokkien maajoukkue

Ainesosat neljälle ihmiselle:

  • 400g La Molisanan Tagliolini -pastaa (tai muuta La Molisana -pastaa)
  • 200g kinkkua
  • 200g tuoreita herneitä
  • 80g salottisipulia
  • 150g voita
  • 1 rosmariinin oksa
  • 200ml kasvislientä
  • 30g raastettua Parmiggiano reggiano -juustoa
  • Suolaa ja pippuria maun mukaan

Valmistus:

  • Kuullota salottisipuli voissa, lisää viipaleiksi leikattu kinkku ja rosmariini ja anna ruskistua
  • Lisää herneet ja kaada sekaan kasvisliemi. Anna kypsentyä muutama minuutti
  • Lisää soula ja pippuri
  • Keitä pasta reilussa määrässä suolattua vettä ja siivilöi pasta kun se on al dente
  • Lisää pastaan kastike
  • Sekoita hyvin lisäten samalla raastettu parmesaani
  • Valmistusaika 20/30 min

Reseptin tuotteet

Uusimmat reseptit

Beurre Blanc à la Vanille

Beurre Blanc à la Vanille (Vaalea Voikastike à la vanille): 6 salottisipulia 2 vaniljatankoa 250 g suolatonta voita valkoviinietikkaa kuivaa (hyvää) valkoviiniä suolaa valkopippuria Valmistus: Kuutioi voi noin peukalonpään kokoisiksi …

Katso resepti

Vanilja – Valkosuklaa Panna Cotta

Vanilja – Valkosuklaa Panna Cotta 4 henkilölle: 2 – 3 liivatelehteä 5 dl kuohukermaa 6 – 8 palaa valkosuklaata 1 Inka Food Bourbon vaniljatanko 0,5 dl sokeria Valmistus: Laita liivatelehdet …

Katso resepti

Farfallet parsalla ja caciocavallo-raasteella

Kokki: Nicola Vizzarri, Italian kokkien maajoukkue Valmistusaika: 20/30 min. Ainesosat neljälle ihmiselle: 400g La molisanan farfalle -pastaa (tai muuta La Molisana -pastaa) 600g vihreitä parsoja 60g tuoretta sipulia 120g caciocavallo -juuston …

Katso resepti