Uusi tuoteoppaamme ilmestynyt

Uusi tuoteopas saapui painosta ja on ladattavissa nettisivuiltamme.

Oppaasta löydät uudet Cornish Sea Salt tuotteet. Läntisessä Englannissa sijaitsevan Cornwallin kärjessä on CONRNISH SEA SALT yhtiön tehdas. Puhtaasta merivedestä haihduttamalla erotettava suola kerätään käsin haihdutusaltaista. Tehdas on ympäristöystävällinen ja sijaitsee vain 8 metriä Atlanttin valtamerestä suojaisella paikalla.

Cornish Sea Salt Merisuola ei sisällä paakkuuntumisenestoainetta ja se maistuu siksi suolaisemmalta kuin muut merisuolat. Suola on myös mineraalirikasta ja sisältää luontaisesti vähemmän natriumia kuin prosessoidut suolat.

Parhaan laatuluokan merivesi suodatetaan tankkeihin joissa haihdutus tapahtuu. Haihdutus tuottaa suolakiteitä, jotka sitten ammattitaitoinen henkilökunta kerää käsin juuri oikealla hetkellä.

Ammattilaisten tunnustamat ja käyttämät Cornish Sea Salt merisuolat ovat pehmeitä ja monikäyttöisiä. Käytä suolahiutaleita korostamaan makua ja antamaan näköä pihville, kalalle tai kasviksille.

Maustetut suolat tuovat helppoutta maustamiseen. Kokeile vaikkapa Sitruuna&Timjami merisuolaa kun paistat boileria. Ripottele suolaa broilerin fileen päälle paistamisen jälkeen. Saat maukkaan aterian!

Uusimmat uutiset

Vendix Oy mukana Kespro Oy:n messukiertueella

Olemme mukana Kespron messuilla seuraavilla paikkakunnilla: Oulu, Kuopio, Lahti, Turku ja Helsinki. Esittelemme uusia tuoteryhmiämme mm. Cornish Sea Salt merisuolat ja maustetut suolat.  Imaginative Cuisine tuotteista uusi Airspuma vaahtokastikesarja helpottaa esimerkiksi bankettien …

Katso uutinen

Uusi tuoteoppaamme ilmestynyt

Uusi tuoteopas saapui painosta ja on ladattavissa nettisivuiltamme. Oppaasta löydät uudet Cornish Sea Salt tuotteet. Läntisessä Englannissa sijaitsevan Cornwallin kärjessä on CONRNISH SEA SALT yhtiön tehdas. Puhtaasta merivedestä haihduttamalla erotettava …

Katso uutinen

Inka Food Vaniljat

Alunperin meksikosta kotoisin oleva vanilja on Vanilla Planifolia orkideakasvin siemenkota. Meksikossa elävä hyönteinen pölyttää orkidean ja se kasvattaa siemenkotia. Muualla maailmassa vanilja pölytetään käsin. Yksi henkilö pystyy päivän aikana pölyttämään …

Katso uutinen